Kapele e zezë Pentagon

12

  1. 100% Pambuk
  2. E dizajnuar nga 6 panele
  3. Shirit për rregullimin e madhësisë
  4. Vrima për ajrosje

Description

Kapelja e zezë Pentagon është e bërë nga 100% pambuk, i cili e bën shumë cilësore dhe të rehatshme për mbajtje. Modeli dhe dizajni i kapeles ngjasojnë me kapelet e bejzbollit dhe për këtë ka tërhequr vëmendjen e shumë sportistëve. Është e përbërë nga 6 segmente të cilët janë të qëpur kështu që mund të përballojnë dhe kushtet më të rënda. Në secilin segment ndodhet nga një vrimë për ventilim i cili lejon kalimin e ajrit. Ka madhësi universale sepse ka shiritin për ngushtim ose zgjerim në varësi të nevojave tuaja. Kapelja ka përpunim dhe cilësi shumë të lartë kështu që mund ta mbani shumë vite, madje dhe pa rrezikun e zbardhjes në diell.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kapele e zezë Pentagon”

Your email address will not be published. Required fields are marked *