Kapele kamuflazh Woodland

12

  1. Materiali: 100% pambuk
  2. Ngjyra: kamuflazh woodland
  3. Pesha: 56g
  4. Rregullim madhësie me anë të shiritit ngjitës
  5. I përshtatshëm për gjithë rastet

Description

Kapelja ka pamje shumë interesante dhe të bukur. Falë pamjes së saj, ngjyrës, dhe çmimit të arsyeshëm, kjo kapele është popullore tek të rinjtë pavarësisht gjinisë.  Është bërë nga 100% pambuk dhe është shumë e përshtatshme për mbajtje, veçanërisht, duke patur parasysh që mund ti rregullohet madhësia me anë të shiritit ngjitës nga prapa. Kapelja kamuflazh Woodland është e përshtatshme për të gjithë rastet dhe në kryerjen e shumë aktiviteteve si: trajnim, alpinizëm, shëtitje, etj.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kapele kamuflazh Woodland”

Your email address will not be published. Required fields are marked *