Këllëf lëkure për Beretta 92

22

  1. Lëkurë origjinale
  2. Qepje cilësore
  3. Prodhohet në Turqi
  4. I lehtë dhe praktik për tu mbajtur

Description

Këllëfi i lëkurës për modelin e pistoletës Beretta 92 FS është i prodhuar nga kompania Kingdom Holsters në Turqi. Modeli është praktik dhe i lehtë për tu përdorur dhe mbajtur gjatë punës. Lëkura dhe qepja janë mjaft cilësore.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Këllëf lëkure për Beretta 92”

Your email address will not be published. Required fields are marked *