Këllëf lëkure për Glock

22

  1. I përshtatshëm për Glock 17 dhe Glock 19
  2. Lëkurë origjinale
  3. Qepje cilësore
  4. Prodhohet në Turqi
  5. I lehtë dhe praktik për tu mbajtur

Description

Këllëfi është i përshtatshëm për modelet Glock 17 dhe Glock 19 . Është i prodhuar nga kompania Kingdom Holsters në Turqi. Modeli është praktik dhe i lehtë për tu përdorur dhe mbajtur gjatë punës. Lëkura dhe qepja janë mjaft cilësore.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Këllëf lëkure për Glock”

Your email address will not be published. Required fields are marked *