Këllëf lëkure për TT

22

  1. I përshtatshëm për TT
  2. Lëkurë origjinale
  3. Qepje cilësore
  4. Prodhohet në Turqi
  5. I lehtë dhe praktik për tu mbajtur

Description

Këllëfi është i përshtatshëm për modelin e pistoletës TT . Është i prodhuar nga kompania Kingdom Holsters në Turqi. Modeli është praktik dhe i lehtë për tu përdorur dhe mbajtur gjatë punës. Lëkura dhe qepja janë mjaft cilësore.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Këllëf lëkure për TT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *