Këllëf Universal plastik

32

  1. I lehtë dhe praktik
  2. I përshtatshëm për disa modele pistoletash
  3. Prodhohet në Turqi
  4. Me siguresë

Description

Ky model këllëfi prodhohet nga kompania Acaral në Turqi. Është i lehtë dhe praktik për tu mbajtur. Siguresa mundëson mbajtjen e sigurt të armës dhe nxjerrjen e shpejtë të saj. Këllëfi është i përshtatshëm për disa modele pistoletash si vijon: Glock, Sar9, Beretta F92, Sig Sauer P229, Walther P99, Canik TP9-40-100, MC28, Zigana K-KC.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Këllëf Universal plastik”

Your email address will not be published. Required fields are marked *