Maskë e zezë pambuku

13

• Ngjyra: e zezë
• Modeli: me një hapje
• Materiali: pambuk
• Shumë e rehatshme për tu veshur

Description

• Kjo maskë është model klasik maske, është bërë nga pambuku, material i cili është shumë i rehatshëm për tu veshur. Ka tërhequr vëmendjen e numrit të madh të popullatës me ndërtimin e thjeshtë dhe cilësor. Maska nuk përmban asnje larë, gjë që është veçoria e saj kryesore dhe që e bën të thjeshtë dhe interesante. Gjatësia e maskës është e mjaftueshme për të mbuluar të gjithë kokën por edhe qafën nga kushtet e erës dhe lagështisë.
• Maskën e zezë e përdorin pjestarët e forcave të ushtrisë dhe policisë, motoristë, skijatorë dhe shumë të tjerë të cilët këtë maskë e përdorin për mbrojtje në kushtet e ftohta të motit. Gjithashtu, forma dhe modeli i maskës është shumë i thjeshtë, klasik, vetë maska ka një hapje të theksuar e cila rrethon pamjen e saj.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Maskë e zezë pambuku”

Your email address will not be published. Required fields are marked *