Maskë e zezë Skull

13

• Ngjyra: e zezë
• Modeli: Skull, me një hapje
• Materiali: pambuk
• Gjatësia: 45cm
• E rehatshme për mbajtje

Description

Modeli i maskës e cila, me pamjen, dizajnin, materialin si dhe karaktersitikat e tjera, ka tërhequr vëmendjen e një numri të madh të popullatës, mbi të gjitha të rinjve dhe pjestarëve të popullatës së mesme, të cilëve kjo maskë u ka pëlqyer për shkak të pamjes dhe larave dhe vetë materialit: pambuk cilësor.
Maska e zezë Skull përmban larën Skull e cila është e stampuar direct mbi material, e cila është e qendrueshme dhe e pandjeshme ne masë të përshtatshme në kushtët e lagështa. Vetëm maska është e gjatë dhe mbulon kompet qafën. Gjatësia e maskës arrin 45cm. Vetë dizajni i maskës është i tillë që përdoruesit ti mundësojë mbajtjen e papenguar sipër saj të helmetës, kaskës dhe kapeles. Maskën Skull e përdorin pjëstarët e shumë grupeve, motorist, alpinistë, ekipet airsoft, dhe shumë të tjerë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Maskë e zezë Skull”

Your email address will not be published. Required fields are marked *