Maskë kamuflazh Army

13

• Një hapje
• Mbrojtje e kokës dhe qafës
• Ngjyra kamuflazh

Description

Maska kamuflazh army është maskë me një hapje të gjërë, e cila jep fushë të gjërë të shikimit të papenguar. Duke qenë se mbulon hundën dhe gojën, jep mbrojtje shtesë nga thithja e ajrit të ftohtë, gjë e cila është shumë e rëndësishme. Gjithashtu ka dhe mbrojtje për qafën sepse zgjatet deri në klavikul. Kështu mund të qendroni të mbrojtur jashtë për orë të tëra. Ngjyrat kamuflazh janë një zgjedhje e shkëlqyer për gjuetarët të cilët duan të përshtaten plotësisht me mjedisin natyror. Këto ngjyra kanë marrë dhe shumë popullaritet edhe në zonat urbane.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Maskë kamuflazh Army”

Your email address will not be published. Required fields are marked *