Maskë kamuflazh Urban

13

• 95% pambuk, 5% elastin
• Ngjyra kamuflazh urban
• Një hapje e madhe për sytë

Description

Kjo maskë është e përbërë nga 95% material pambuku dhe nga 5% elastin. Maska është e hollë, gjë që e bën ideale për të gjithë motorristët në mënyrë që të shmangin mbinxehjen poshtë helmetës. Materiali pambuku i rehatshëm gjithashtu u përshtatet pasi nuk shkakton asnjë irritim në lëkurë. Materiali elastic i jep maskës mundësi për tu përshtatur formës tuaj dhe madhësisë së kokës, gjë që jep përshtypje të veçantë vizuale.
Lara Urban është me siguri një nga modelet e maskave më interesante dhe krahas zonave urbane, ka pasur interes të madh edhe në zonat e tjera. Përbëhet nga përzierje e ngjyrave gri, blu, të zezë dhe të bardhë.
Ka një hapje kryesore për sytë, që i jëp një kënd të madh vështrimi pa asnje pengesë në fushën e pamjes.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Maskë kamuflazh Urban”

Your email address will not be published. Required fields are marked *