Maskë pambuku Monster

13

• Modeli: me një hapje
• Ngjyra: e zezë
• Lara: MONSTER
• Materiali: 100% pambuk
• Shumë e rehatshme për mbajtje

Description

Maska Monster është bërë nga 100% material pambuku, i cili është shumë i butë dhe i rehatshëm për mbajtje, në çdo mënyrë. Popullariteti i maskës i detyrohet pamjes klasike dhe vetë dizajnit, stampës cilësore e cila është e qendrueshme në kushte të ndryshme të motit.
Kjo maskë pambuku e zezë është e gjatë dhe mbulon komplet qafën. . Vetë dizajni i maskës është i tillë që përdoruesit ti mundësojë mbajtjen e papenguar sipër saj të helmetës, kaskës dhe kapeles. Maskën e përdorin pjestarët e shumë grupeve, motorristë, alpinistë etj.
Kjo maskë do të kënaqë në cdo mënyrë standardet tuaja dhe të cilën do dëshironit ta keni.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Maskë pambuku Monster”

Your email address will not be published. Required fields are marked *