Pantallona trecerekshe Pentagon të zeza

40

  • Kanë 7 xhepa
  • Materiali 65 % poliester, 35 % pambuk
  • Qepje Rip Stop
  • Zinxhir YKK
Clear

Description

Seria e re pantallonave të zeza trecerekshe Pentagon  BDU Rip Stop Black vjen me 7 xhepa, të zmadhuar, kështu që tani mund të mbani më shumë sende në to.

Ato kanë zinxhirin YKK. Përveç butonit kryesor, trecerekshet kanë edhe një buton nga brenda. Materiali nga i cili janë bërë është 65% poliester dhe 35% pambuk. Gërshetimi i ndalimit të shqepjes, në formën e katrorëve te vegjël mbi material, siguron edhe qëndrueshmëri dhe ndalimin e copëtimit të mëtejshëm të materialit nëse ndodh çarja. Janë shumë të lehta dhe të rehatshme.

Additional information

Madhësia

33/34, 34/34, 36/34, 38/34, 40/34

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pantallona trecerekshe Pentagon të zeza”

Your email address will not be published. Required fields are marked *