Sprajt për vetëmbrojtje Jenix

22

  1. Sasia – 40 ml
  2. Paketim vakuumi
  3. Përmasat – gjatësia 8,5 cm, diametri 3,5 cm, pesha 40 ml
  4. Nuk ka efekte negative mbi mjedisin
  5. Prodhuar në Turqi

Description

Sprajti për vetëmbrojtje Jenix është mjaft efektiv ndaj keqbërësve, qenve të rrugës dhe kafshëve të egra. Efekti i tij është i menjëhershëm. Nuk ka efekte anësore afatgjata. Është shumë i lehtë dhe praktik për tu mbajtur në çantë apo në xhep.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sprajt për vetëmbrojtje Jenix”

Your email address will not be published. Required fields are marked *