Syze dielli Delta Plus Mirror

32

  • Pamje sportive e këndshme për sytë.
  • Ofron rezistencë nga UV deri në UV400.
  • Kornizat e forta prej polikarboni ofrojnë mbrojtje të lartë
  • Ofron mbrojtje të shkëlqyeshme kundër shkëlqimit të diellit
  • Dizenjuar të jetë anti-statike dhe jo reflektuese
  • Dizajni i fortë siguron jetëgjatësinë dhe qendrueshmërinë e syzeve

Description

Ky model syzesh është i dizenjuar për mbrojtje të gjithanshme të syve. Syzet e Sigurisë anti-gërvishtje Mirror Delta Plus Kilauea përdorin një lente polikarbonate të ashpër për të ofruar mbrojtje të fortë për sytë, janë rezistente ndaj gërvishtjeve dhe rezistente ndaj dritës UV. Përfundimi i tyre mat, modeli sportiv është estetikisht i këndshëm për tu parë, ndërsa një dizajn jo reflektues është ideal për t’u përdorur në shumë industri.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Syze dielli Delta Plus Mirror”

Your email address will not be published. Required fields are marked *