Syze dielli Drager Xpect

16

• 100% mbrojtje nga rrezet UV
• Të prodhuara në Gjermani
• Nuk kondensohen
• Nuk errësohen
• Materiale të klasit të parë
• Me mbrojtje shtesë kundër gërvishtjeve
• Standard ISO
• Kanë pamje sportive
• Standard EN 166
• Janë të pathyeshme
• Pasha: 21 g
• Gjatësia e skeletit: 11.5cm
• Gjerësia në pjesën e tempujve: 13.5cm

Description

Syzet e diellit Drager Xpect i përkasin llojit të pajisjeve mbrojtëse dhe shërbejnë për nevoja dhe qëllime të ndryshme, si për mbrojtjen e syve gjatë kryerjes së punëve të ndryshmë, ashtu dhe për aktivitete të shumta në natyrë: ski, aplinizëm, çiklizëm, hedhje me parashutë, lundrim dhe të tjera.Syzet janë të pathyeshme, dmth janë të bëra për tu përkulur tërësisht në linjë dhe për të mos u thyer. Janë të bëra me nje stil modern dhe janë të përshtatshme për mbajtje. Më tej syzet Drager posedojnë një shtresë që pengon kondensimin dhe errësimin, si dhe gërvishtjet.
Syzet Drager Xpect mund të përdoren gjatë shëtitjeve të përditshme për të mbrojtur sytë nga rrezatimi lazer. Janë zgjedhje e përkryer si pajisje për gjueti dhe për qitje. Mund të mbahen si syze gjatë drejtimit të makinës, pasi janë të një dizajni të bukur dhe modern. Pesha totale e tyre është 21g. Vend i origjinës është Gjermania, e cila është vend symbol i kualitetit dhe qëndrueshmërisë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Syze dielli Drager Xpect”

Your email address will not be published. Required fields are marked *