Syze dielli Honeywell A8

16

• Syzet kanë mbrojtje UV
• Të bëra nga polikarbonati
• Të pathyeshme
• Gjërësia: 13cm
• Gjatësia e skeletit: 12.5cm
• Pasha: 21g
• Këndi i pamjes 180 gradë
• Xhami i lakuar në 9 pika
• Xhami i errët
• Dizajn sportive
• Fleksibilitet i lartë

Description

Honeywell është firmë nga SHBA, e dalluar në treg për produkte të shumta, gjithashtu për prodhimin e syzeve dielli dhe mbrojtëse. Honeywell Syzet më të lehta dielli A8 kanë mbrojtje UV, kanë pamje dhe dizajn modern, shumë të lehta dhe të rehatshme për mbajtje. Honeywell Syzet më të lehta dielli A8 të errëta vihen lehtë në fytyrë, vetëm skeleti është i bërë nga material i përthyeshëm. Janë jashtëzakonisht fleksibile dhe ndjekin konturat e kokës kështu që nuk do të ndjeni që po i mbani. Modeli është sportiv, ndërsa xhami është lehtësisht i errët. Mbështetëset në hundë janë të butë në strukturën e tyre dhe në këtë mënyrë lehtësojnë përdorimin. Kjo urë pengon rënien e syzeve nga fytyra e përdoruesit. Vetë xhamat janë rezistentë ndaj konsumimit, gërvishtjeve dhe dëmeve të vogla. Syzet janë të pathyeshme, janë të punuara me material special, sturktura e të cilëve mundëson pathyeshmëri. Honeyëell Syzet më të lehta dielli A8 mundësojnë kënd pamje prej 180 gradëve, i cili u jep avantazh ndaj modeleve të tjera. Janë të përshtatshme për përdorim në ushtri, polici, tek sportistët, rojet e sigurisë. Pasha është vetëm 21 gram. Xhamat të dizejnuara në mënyrë special të cilat janë të lakuara në 9 pika japin avantazh në shikim. Modeli është i bërë nga polikarbonati. Standardi EN 166. Të prodhuara në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Syze dielli Honeywell A8”

Your email address will not be published. Required fields are marked *