Syze dielli JSP Red Stelt

16

• Pasha e syzeve është vetëm 26 gramë
• Gjërësia: 15.5cm
• Gjatësia e skeletit; 12.5cm
• Të prodhuara në Angli
• Posedojnë stabilizatorë syzesh në hundë
• Xhama të errët
• Mbrojtje UV, si dhe mbrojtje UVA, UVB, UVC
• Të punuara sipas standardit EN 166 1.F
• Mënyra e punimit ka mundësuar që syzet mos bëhen me avull në rast të ndryshimit të temperaturës
• Ky model është rezistent ndaj gërvishtjeve

Description

Syze dielli Red Stelt 8000 JSP janë syze dielli mbrojtëse me pamje dhe dizajn modern të cilat do tu shërbenin të gjithëve gjatë ditëve me diell. Pesha e tyre është vetëm 26 gram dhe janë shumë të lehta për mbajtje. Janë të prodhuara në Angli. Kanë lente anti-mjegull polikarbonati, të cilat janë shumë rezistente ndaj të gjitha dëmeve mekanike si dhe ndaj gërvishtjeve. Syzet kanë mbështetëse të rregullueshme PVC në hundë e cila u jep përdoruesve komfort dhe përshtatje shtesë në mbajtje. Mbështetësi në hundë u jep përdoruesve stabilitet të syzeve. Dorezat kanë profil të shkurtër. Një detaj i bukur dhe i mrekullueshëm i syzeve është vija e kuqë në doreza e cila gjithsesi u jep një karakter. Ky model syzesh është një nga më të shiturit qëkur kemi filluar me shitjen e tyre dhe bindshëm merr pëlqimin më të madh të blerësve. Me këto syze dielli nuk do keni asnjë problem, gjë që është shumë e mirë për shoferët dhe çiklistët, të cilët janë blerësit më të shpeshtë. Janë të përshtatshme për skiatorët për të zvogëluar shkëlqimin e rrezeve të diellit në dëborë dhe për të shijuar skijimin. Gjithashtu dhe transparenca është e mirë, prandaj një numër i madh i shoferëve dhe çiklistëve i blejnë këto syze, për të qenë të mbrojtur dhe për të ndjekur të pashqetësuar rrjedhën e trafikut.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Syze dielli JSP Red Stelt”

Your email address will not be published. Required fields are marked *