Syze dielli Rosse Spector

16

• Pamje moderne
• Mbrojtje UV
• Gjërësi: 13.5cm
• Gjatësia e skeletit: min 11cm/ max 12cm
• Doreza të rregullueshme
• Xhama të errët
• Mbrojtje nga avullimi
• Mbrojtje nga gërvishtjet
• Standard F. 170
• Fushë e gjërë periferike
• Përmbajnë lente të dyfishtë
• Nuk kanë dioptri
• Xhama polikarbonati
• Mbështetje të butë të syzeve në pjesën e hundës

Description

Rosse Spector Syze dielli është modeli më i fundit në gamën tonë të syzeve i cili me shpejtësi të madhe tërheq vëmendjen e një numri të madh të blerësve për shkak të dizajnit të vecantë. Është i favorizuar midis sportistëve dhe motocilkistëve për mbrojtje të përshtatshme nga rrezet e diellit gjatë kohës së ngarjes ose të kohës së kaluar jashtë. Xhamat polikarbon janë të errëta dhe me sipërfaqe të madhe kështu që sigurojnë kënd të shkëlqyer të të parit dhe për këtë arsye janë të mira për pjesëmarrësit e trafikut. Detajet e kuqe dhe vetë dizajni i syzeve është i njohur tek sportistët dhe shpeshë herë blihen nga skiatorë për reduktimin e shkëlqimit nga bora dhe çiklistë, për të cilët janë të përshtatshëm si mbrojtje nga era dhe sigurojnë fushë të mirë të pamjes. Xhamat janë të mbrojtur nga dëmet e buta mekanike dhe janë rezistente ndaj avullimit. Materiali i xhamit është polikarbonat dhe përmban mbrojtje UV. Mbështetëset janë shumë të buta dhe të rehatshme kështu ju nuk do i ndjeni në lëkurë, por dhe vetë syzet janë shumë të lehta kështu që kjo gjë sdo të përbënte problem. Rosse Spector Syze dielli janë me madhësi universal por janë dhe vetë fleksibile kështu që do t’u përshtaten të gjithëve që do i mbajnë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Syze dielli Rosse Spector”

Your email address will not be published. Required fields are marked *