Syze dielli Stelt 7000

15

  1. Pesha – 25 gram
  2. Materiali – polikarbon
  3. Rezistente ndaj gërvishtjeve
  4. Dizajn modern

Description

Ky model i syzeve përveç karakteristikave të tij të mira ka një dizajn unik dhe modern. Ato janë shumë të lehta për tu mbajtur. Syzet janë prej materiali polikarbon i cili është çelësi i këtyre syzeve. Ajo që është e mirë për këtë model dhe syzet e tij të polikarbonatit është se ato janë shumë rezistente ndaj gërvishtjeve. Vetë dizajni i syzeve gjithashtu ju ofron një fushë të shkëlqyeshme të shikimit, kështu që ato janë të shkëlqyera për motorristët dhe çiklistët. Ata kanë një prag të madh tolerance prej -5 deri +55 gradë Celsius.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Syze dielli Stelt 7000”

Your email address will not be published. Required fields are marked *