Syze JSP për qitje dhe shikim natën

16

• Pesha – 18 gram

Dimenzionet – 14 x 4.5 x 4.5 cm

• Përmirësojnë shikimin natën

• Mbahen gjatë qitjes

 

Description

Ky model syzesh ka veti të cilat mundësojnë shikim më të mirë në errësirë. Gjithashtu, xhami dhe konstrukti i syzeve ofron mbrojtje ndaj grimcave që udhëtojnë me 430 km/h, kjo i bën të përshtatshme për qitje me armë të ndryshme. Janë të përbëra nga materiali polikarbon.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Syze JSP për qitje dhe shikim natën”

Your email address will not be published. Required fields are marked *