KËPUCË PUNE MILITARIA OPEN

22.00

  • Standarti EN ISO 20345
  • Antistatik
  • Rezistente ndaj vajit dhe acidit
  • Me përforcim metalik tek gishtat
  • Cilësore, komforte dhe të lehta
  • Madhësitë e disponueshme: 40-45
Clear
SKU: Milopen Category:

Description

KËPUCË PUNE MILITARIA OPEN

 

Këto këpuce janë antistatike, rezistente ndaj rrëshqitjeve, ndaj vajit dhe acideve të ndryshem.

Tek pjesa e parme e gishtave janë të përforcuara me pllakë metalike.

Cilësia e këpuceve është e lartë, janë mjaft komforte dhe të lehta për tu mbajtur në procese të ndryshme gjatë punës.

Additional information

Madhesia

40, 41, 42, 43, 44, 45

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “KËPUCË PUNE MILITARIA OPEN”

Your email address will not be published. Required fields are marked *