Maskë e kuqë më një hapje

9.00

• Ngjyra: e kuqe
• Materiali: pambuk
• Modeli: me nje hapje
• E rehatshme për tu veshur
• E lehtë për mbajtje

SKU: E kuqe Category: Tags: , ,

Description

Maska me ngjyrë të kuqë e cila dallohet nga kapuçat e tjerë nga dizajni i vetë, dmth sepse nuk ka hapje për gojën, vetëm një hapje të madhe për sytë. Ky kapuç gnyrë të kuqe përdoret kryesisht për mbrojtje nga era i cili paraqet pajisje të shkëlqyer motoçiklistr për ditët e ftohta.
Kapuçi bën pjesë në maskat të dizejnuara në mënyrë modern të cilët ofrojnë mbrojtje për mbajtësit e tyre. Ngjyra e kuqe e këtij kapuci është karakteristike për përdoruesit e gjinisë së bukur, por kategoria e përgjithsme e këtij kapuçi është UNISEX, që do të thotë që mund ta përdori secili. Kapuçi ofron mbrojtje të mirë nga era dhe shiu, kështu që mund ta përdorin të gjithë që duan të mbrohen në periudha të tilla dhe vetëm disa prej tyre janë skiatorë, çiklistë, motoçiklistë, etj.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Maskë e kuqë më një hapje”

Your email address will not be published. Required fields are marked *