Biber sprajt per vetembrojtje

22.00

Biber sprej per vetembrojtje Jenix!
– Sasia: 40 ml
– Nuk ka efekte anesore
– Produkt origjinal
– Perdorim praktik, i lehte dhe i shpejte
– Paketim vakuumi

Description

Biber sprajt per vetembrojtje Jenix!

Ky sprajt është projektuar në mënyrë specifike për të siguruar që ju jeni i pari që hapni paketën origjinale. Është i
lehtë për të mbajtur në qese dhe në xhep.
Dimensionet e produktit: lartësia 8,5 cm, diametri 3,5 cm. dhe pesha është 40ml.
Origjina e produktit: Stamboll / Turqi,

Përqendrim i lartë dhe efekt i menjëhershëm, nuk dëmton mjedisin, përdorim praktik, i lehtë dhe i shpejtë.
Nuk ka efekt negativ në shëndet, nuk ka efekte anësore.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Biber sprajt per vetembrojtje”

Your email address will not be published. Required fields are marked *