SYZE DIELLI ASO SMOKE

30.00

  1. Perberje polikarboni
  2. Dizajn sportiv
  3. Komforte dhe te lehta
  4. Fleksibel
  5. Madhesi universale
Category: Tags: , , , , ,

Description

SYZE DIELLI ASO SMOKE

Syzet jane te perberje polikarboni, me dizajn sportiv. Kjo u mundeson te jene fleksibel dhe nuk rreshkasin gjate mbajtjes. Mbrojteset tek hunda jane mjaft te buta dhe te rehatshme. Madhesia e syzve eshte universale.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SYZE DIELLI ASO SMOKE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *